Overzicht reacties

Jos Dom

Geen opmerking, al onze mensen waren zeer te vrede,echt heel te vrede,wij kijken al uit naar volgend jaar.Ik had 40 kaarten besteld,en heb er nog 8 bijbesteld (dus 49 mensen hebben er van genoten )

Score: 8/10

Jean-Paul Batens

Dit was weer een voltreffer waarvan we met volle teugen hebben genoten. Dank ook voor de voortreffelijke plaatsen! Volgend jaar komen we zeker met de glimlach terug!!

Score: 8/10

Eddy De Wolf

Gisteren weer volop genoten van een mooie opvoering, bedankt voor de goede plaatsen

Score: 8/10

Walter Van der Linden

Prachtig tot volgende vertoning groetjes

Score: 8/10

Eddy Gorris

Zoals elk jaar hebben we genoten van de voorstelling. Nog een dikke proficiat aan het hele VMT-team.

Score: 8/10

Phily Van Bijnen

We hadden prachtige plaatsen alles was weer zoals van ouds goed verzorgd. Prachtig decor er werd goed gezongen, mooie kostums geen wanklank Op naar de volgende operette.

Score: 8/10

Romain De Winne

Prachtige voorstelling, zowel qua muziek, zang, kostuums als decor. Een dikke proficiat voor de ganse crew en de organisatoren. We kijken al uit naar volgend jaar voor "Het land van de glimlach"

Score: 8/10

Beppie Intven

Mijn man en ik hebben gisteren weer genoten van jullie prachte operette. We komen van Eindhoven, maar rijden graag die afstand om te gaan genieten van al het moois dat jullie bieden. Met na afloop Belgische frieten natuurlijk! Volgend jaar zijn we graag weer van de partij.

Score: 8/10

Thijs Vic en Paula

Wij hebben tot en met genoten van de prachtige operette Een Nacht in Venetië, toevallig waren we samen in een groep op een vergadering , kregen we spraken over den operette 7 van de 10 personen waren naar de voorstelling geweest ,niets dan lof ,dat doet toch wel deugd

Score: 8/10

Frank Rappoort

Het was weer een schitterende vertoning en hebben er met volle teugen van genoten . Nogmaals onze felicitaties aan de uitvoerders en directie !!!

Score: 10/10

ingrid nuytkens

HET WAS GEWOON VOORTREFFELIJK ,BIJZONDER FANTASTISCH ,HEB ER GEWOON GEEN WOORDEN VOOR OM ZOIETS FENOMEMAAL MEE TE MAKEN !!! GRACIEUS , DE MAX !!!KOMEN ZEKER TERUG !!!

Score: 10/10

Staf Geysemans

Geachte bestuursleden, De mooiste Galasessie sedert jaren. Er was voor elk wat wils. De leden van de Vlaamse Kring Berlaar zijn voorstander van de huidige formule. Veel succes voor de volgende productie: Het Land van de Glimlach. Namens de Vlaamse Kring, Proficiat en veel succes bij de opvoeringen van de operette: Het Land van de Glimlach.

Score: 8/10

Jos Gijsels

Heb super van genoten en mijn batterij is weer volledig opgeladen met zulke mooie muziek,doe zo voort. Tracht al volop naar de operette . Ik raad het iedereen aan. J.G.

Score: 10/10

Dijckmans-Bonne

zeer geslaagde opvoering. Duidelijk andere programmatie!

Score: 8/10

Paul Van Meerbeek

Wij waren inderdaad op de GALA uitvoering van zaterdagavond. Zoals elk jaar hebben wij volop genoten van muziek en dans. Uitzonderlijk was het optreden van het danskoppel. Dit gaf het geheel een extra glans ! Wij komen alvast volgend jaar terug met onze vrienden ! PEETERS - VAN OBBERGEN

Score: 9/10

Marc Jacobs

Een prachtige - gezonde - namiddag.

Score: 8/10

Raoul Schillemans

Proficiat! Het was alweer een prachtig galaconcert. Mooie speellijst, schitterende zangers en orkest, adembenemende en mooie dans. En ook aangename presentatie en aan elkaar praten door presentatrice Kim. We hebben al enkele galaconcerten bijgewoond maar dit was voor ons het mooiste. We zien nu al uit naar volgend jaar maar mogen gelukkig nog van de operette komen genieten.

Score: 9/10

Marcel Meerbergen

Een dikke proficiat aan alle uitvoerders!

Score: 9/10

Pierre-Chris Van Breedam-Nevelsteen

Bedankt voor de prachtige muziek, het was weer top!!! We hebben ervan genoten. Tot in Februari....

Score: 8/10

de ceuster

ik heb genoten van de eerste tot de laatste minuut. Dank aan allen die dit mogelijk maakten en mij een onvergetelijke namiddag bezorgden .Ik kan enkel maar zeggen doe zo voort. hartelijke groeten Dian De Ceuster

Score: 10/10

Jozef Op De Beeck

Wij hebben van de voorstelling genoten.

Score: 8/10

Paul Van Meerbeek

Proficiat!!Mooie voorstelling, zonder afbreuk te doen aan de prestaties van de overige optredens spande het Vilja-duo wel de kroon, zouden niet misstaan in Cirque du soleil. Hopelijk kunnen we in Heist op den Berg hiervan nog lang genieten, dit geldt trouwens ook voor het totale concept van de Gala concerten. Met vriendelijke groeten en tot "Het land van de glimlach" P. Van Meerbeek

Score: 10/10

Hugo-Rita Debrie-Van Gossum

Wij hebben er in ieder geval van genoten . Het was een heel toffe productie , heel goede sfeer , schitterende solisten en muzikanten en.... een fantastische presentatie! Ook het meedoen aan "De Warmste Week" was een voltreffer . Bedankt !

Score: 10/10

Viviane Lambaerts

Hier is maar 1 woord voor : PRACHTIG !!! Een staande ovatie voor het hele gezelschap!

Score: 8/10

Laurent Spits

Een top avond, alles tot in de puntjes verzorgd, echt heel mooi gebracht. Een dikke proficiat aan alle medewerkers.

Score: 10/10

Noëlle Penasse

Een zéér aangename avond waarvan we met z'n allen van genoten hebben! Van harte proficiat voor deze geweldige avond. Vriendelijke groeten, Noëlle Penasse Clientencode: 6578

Score: 10/10