Vlaams Muziek Theater

In 1973 werd in Heist-op-den-Berg een nieuw operettegezelschap opgericht met als doel elk jaar een operettevoorstelling op de planken te brengen. en dit intregraal in het Nederlands. De Heistse Operette Kring was geboren.
Ondertussen is dit gezelschap uitgegroeid tot het populairste operettegezelschap van de Benelux en trad op in Belgiƫ, Nederland en Frankrijk. Zij gaan nu verder onder de naam "Vlaams Muziek Theater", afgekort VMT.
Naast hun jaarlijkse operetteproducties richten zij ook heel wat concerten in. En hiervoor durft men beroep te doen op buitenlandse artiesten zoals Peter Minich, Karin Pagmar en de laatste jaren komen Jozsef Bozso en Trixi Teremi, regelmatig uit Hongarije overgevlogen!

 

Berichten 

Bosmans slaapcomfort-center blijft gouden sponsor!

Ondanks de moeilijke tijden die iedereen maar ook onze sponsors moeten ondergaan heeft Bosmans slaapcomfort-center hun gouden sponsorschap vernieuwd!
Zaakvoerder Rudy Bosmans schrijft: "Natuurlijk willen we de Heistse operette VMT in hun bijzonder mooie bezigheden blijven steunen als gouden sponsor."
Dank u voor het vertrouwen Bosmans slaapcomfort-center!


Website Bosmans Slaapcomfort-center
bericht verschenen sinds 2022-10-08 14:01:42

 

50-jarig bestaan

In 2023 viert het Vlaams muziek Theater haar 50-jarig bestaan. Wij vieren dit met een speciale editie van ons OperetteGala op 2 en 3 december 2023 in het Cultuurcentrum Zwaneberg te Heist-op-den-Berg. Wij beloven een uniek concert met verrassingen waarvan u nog lang zal genieten.

bericht verschenen sinds 2022-10-01 22:31:54

 

 

Onze producten 

Operette

Ieder seizoen programmeert het Vlaams Muziek Theater een operette die integraal in het Nederlands wordt gebracht.
Er wordt steeds veel aandacht besteed aan mooie kleding en decor.

Concerten

Naast de operette zijn er verschillende concertreeksen die overal in Vlaanderen gebracht worden.

Ons orkest

Heeft u een evenement waar u een orkest nodig heeft? Contacteer dan het Orkest van het Vlaams Muziek Theater.

Speciale gelegenheden

Zijn er speciale gelegenheden die u muzikaal wenst op te luisteren dan bent u bij VMT aan het juiste adres.

 

Deze producties komen tot stand met de medewerking van 

 

Laatste reacties van onze toeschouwers 

Bekijk hier alle reacties

Donateurs 

Door corona heeft het Vlaams Muziek Theater heel wat voorstellingen moeten schrappen. Desondanks blijven de rekeningen wel binnenkomen. Bijvoorbeeld de huren van de magazijnen, aankoop kleding voor de komende producties, verwarming en electriciteit, gages, de mailing en nog veel meer...
Het Vlaams Muziek Theater krijgt een kleine toelage van de Vlaamse Gemeenschap maar haalt zijn werkingmiddelen voor 95% uit de ticketverkoop en verkoop van voorstellingen.
Wij kunnen momenteel rekenen op enkele donateurs die met een kleine gift ons helpen deze moeillijke periode door te komen. 
Het Vlaams Muziek Theater is hen dan ook zeer dankbaar en zullen hen binnenkort dit ook tonen.
Zou u ook graag donateur willen worden dan kan u dit melden via ons contactformulier.
In eerste instantie bezorgen wij u een bewijs van betaling en wordt u op onze site vermeldt. U kan dit ook steeds anoniem doen.