Producties

Sinds het uitbreken van het Coronavirus in Maart 2020, heeft VMT al haar geplande reisvoorstellingen van de operette “Het Land van de Glimlach”, plus een 10-tal concerten noodgedwongen moeten annuleren. Op 17 januari 2021 mochten wij op verzoek van het gemeentebestuur van Knokke-Heist een nieuwjaarsconcert streamen en werd door +/- 2000 kijklustigen met enthousiasme bekeken.
Dit succes heeft Frank Boonen, dirigent van het VMT orkest, aangezet om een nieuw streamingsconcert op te nemen welke op Paasdag werd uitgezonden. Dit concert kwam tot stand met de medewerking van CC Scharpoort Knokke-Heist en de financiële steun van het Departement Cultuur, Jeugd en Media van de Vlaamse Overheid.
Aan dit optreden werken mee: Nathalie Denyft, Lisa De Rijcke, An Janssens, Kris Wouters en François Jacobs begeleid door het orkest van VMT o.l.v. Frank Boonen . Als intermezzo brengt het “Viljaduo” bestaande uit Bram De Beul en Irina Yakousheva dans en luchtacrobatie. Wij hebben getracht een zo ruim mogelijk programma te maken, zodat jong en oud kunnen genieten.

Zeer hoge kijkcijfers
De voorlopige cijfers zijn dat ongeveer 3.500 mensen dit concert online hebben bijgewoond op 4 april om 11u00. Wat een gigantisch succes is.
De reacties zijn zeer positief en je kan ze bekijken op onze pagina 'Reacties'.

In de dagen nadien hebben nog is een 2200 kijkers het concert bekeken, wat het totaal brengt op 5.700 kijkers. Uniek voor België. Het concert werd ook verschillende keren bekeken vanuit Nederland.

Namens alle medewerkers: DANK U om erbij te zijn!
Bekijk het concert hier